دکتر مقدم با بیان اینکه این واکسن تنها از ابتلا به آنفلوانزا پیشگیری میکند و در مقابل ویروسهای دیگر اثری ندارد، تصریح کرد: بهترین زمان تزریق این واکسن از شروع فصل آنفلوانزا یعنی اواخر شهریورماه است و در صورت تاخیر، هر زمان می توان تزریق کرد.
توجه: عوارض جانبی داروهای ضدویروس ممکن است شامل حالت تهوع و استفراغ باشد. برای کاهش عوارض دارو بهتر است دارو را با معدهی پر مصرف کنید.
در ادامهی این مقاله به روشهای درمان بیماری ذات الریه و تب میپردازیم.
چربی خون بالا چیست
غرغره کردن محلول آب و نمک علاوه بر کمک به تسکین درد گلو، به خارج و حذف کردن مخاط نیز کمک میکند.نحوهی استفاده از محلول آب و نمک:
لیست اطلاعات دارویی ۷۲۲ محتوای سلامتی ۱,۵۰۵ مغز و اعصاب ۲۸۴ گوش، حلق و بینی ۲۳۷ پوست و مو ۲۱۰ زنان، زایمان و نازایی ۲۰۱ زیبایی ۷۴ اطفال، کودکان و نوزادان ۶۹ طب سنتی ۶۶ روانشناسی ۶۲ سلامت جنسی ۵۶ کرونا ویروس ۵۵ استخوان و مفاصل ۵۵ گوارش و معده ۵۰ چشم پزشکی ۴۵ کلیه و مجاری ادراری ۴۲ تغذیه ۳۹ عفونی ۳۳ دهان و دندان ۲۹ داخلی ۲۸ قلب و عروق ۲۶ خون، سرطان و آنکولوژی ۱۹ غدد و متابولیسم ۱۳ آلرژی ۱۰ ریه و دستگاه تنفسی ۱۰ جراحی ۸ توانبخشی و فیزیوتراپی ۶ آزمایشگاه و تصویربرداری ۵ دیابت ۳ روانپزشکی ۲ ژنتیک ۱ عمومی ۶۱
در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
رژیم غذایی کتویی یا کتوژنیک به برنامهی غذایی گفته میشود که در آن میزان استفاده از کربوهیدرات بسیار کاهش یافته و به حداقل میرسد و میزان چربی دریافتی به میزان زیادی افزایش مییابد.
همه آنچه که باید درمورد بیماری سیرنگومیلی بدانید ۱۴۰۱-۰۵-۱۹
آنفولانزای معده همان عفونت واکسن آنفولانزا برای کودکان معده است که با اسهال و استفراغ همراه است. آنفولانزای معده با آنفولانزا کاملا متفاوت است، همانطور که گفته شد آنفولانزا یک بیماری ویروسی و تنفسی است و باعث بروز سرفه و گلودرد میگردد و میتواند از طریق تماس با جسم آلوده یا قطرات تنفسی فرد بیمار به بدن فرد منتقل شود، اما آنفولانزای معده یک بیماری ویروسی و مسری است که ویروس آن از طریق خوردن مواد غذایی با بهداشت ضعیف ایجاد میگردد.
وی با بیان اینکه تزریق واکسن آنفلوانزا برای زنان باردار محدودیت زمانی ندارد، اظهار کرد: پاسخ ایمنی این واکسن به چهار نوع ویروس است و ممکن است مانند واکسنهای دیگر پاسخ ایمنی کامل را ندهد.
در صورت ابتلا به آنفولانزا از خوددرمانی خودداری کنید و در اسرع وقت به پزشک مراجعه کنید.[۲]
هنگام بیماری باید خوب استراحت کنید و به اندازه کافی مایعات بنوشید. آب، سوپ و چای از بهترین مایعات برای درمان آنفولانزا هستند.
تیم تولید محتوای پزشکی و سلامتی پذیرش۲۴آخرین به روز رسانی: ۱۴۰۰-۱۲-۲۳